Warkis F1 -joukkue

Warkis F1.jpg

Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi ehdottomasti kielletty. Oikeudet kuviin omistaa Oma Design.

WARKIS F1-JOUKKUE

Warkis F-2010 joukkueen ensimmäinen toimintakausi on takana. Kausi sisälsi paljon harjoituksia ja pelejä niin Leijonaliigassa kuin myös turnauksissa. Kauden pelit pelattiin kahdella peliryhmällä ja peleissä menestyttiin oikein mainiosti. Leijonaliigassa voittoja kirjattiin selkeästi enemmän kuin tappioita. Kauden kirkkaimpana kruununa huhtikuussa 2019 Mikkelistä napattu turnausvoitto 20 peliryhmän turnauksesta sekä toisen peliryhmän kuudes sija samassa turnauksessa. Lisäksi vapun alla Vierumäen turnauksessa Warkis joukkueet voittivat niin Helsingin Jokereiden, Espoo Bluesin, Lahden Pelicansin ja Kuopion KalPan peliryhmiä, toki tappioitakin tuli mutta voittoja huomattavasti enemmän. Turnauksessa ei pelattu sijoitusotteluita, mutta molemmat peliryhmät olivat 20 joukkueen turnauksessa selkeästi 10 parhaan joukossa. Pieneltäkin paikkakunnalta tulevat seurat siis pärjäävät hyvin isompien seurojen mukana, kun toiminnassa on asiat kohdallaan. Miten kauden hienot pelisuoritukset sitten syntyivät? Ensisijaisesti ne syntyivät innokkaista pelaajista, jotka osallistuvat aktiivisesti harjoituksiin ja peleihin. Toisena asiana on joukkueen asiantunteva valmennus, jota Juniori-Jukureiden taitovalmentaja käy säännöllisesti sparraamassa ja opastamassa oikeanlaisiin harjoitteisiin. Ja kolmantena asiana on pelaajien kotijoukot, jotka oikealla tavalla kannustavat lapsiaan sekä kuskaavat ja kustantavat toimintaa. Kun näistä edellä mainituista asioista pidetään kiinni jatkossakin, niin pelaajien henkilökohtaiset taidot ja joukkuepelaamisen taidot kehittyvät huimaa vauhtia ja saamme kokea paljon onnistumisen elämyksiä.

Nyt joukkueen toiminta on kesätauolla ja aloitamme jääharjoittelun heinä-elokuun taitteessa. Kesän aikana suurin osa pelaajista kehittää omaa osaamistaan jalkapallon parissa ja joukkueen toimihenkilöt lataa akkujaan kohti seuraavaa pelikautta. Seuraavalla pelikaudella jatkamme samoilla periaatteilla kuin viime talvenakin eli osallistumme F1 Leijonaliigaan ja erillisiin turnauksiin ja harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa. Syyskuun 14-15. päivä järjestämme oman turnauksen Kämärin Luode Areenassa 16 peliryhmälle. Turnaus tulee olemaan iso ponnistus myös vanhemmille sillä talkootyötä viikonlopun aikana riittää. Tavoitteena on järjestää laadukkaat turnausjärjestelyt ja sitä kautta paljon iloa ja riemua jääkiekon parissa turnaukseen osallistuville joukkueille.

Meillä on ollut ja tulee myös jatkossa olemaan hyvä tekemisen meininki toiminnassamme. Valmentajamme opettavat lapsille jääkiekossa ja ryhmässä toimimisessa tarvittavia taitoja mukavassa ja turvallisessa ympäristössä. Mikäli jääkiekon harrastaminen kiinnostaa niin ota rohkeasti yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin kesän aikana. Otamme mielellämme joukkueeseen mukaan uusia pelaajia, joten rohkeasti vaan tutustumaan toimintaamme heti kun kausi 2019-2020 pyörähtää käyntiin.

Let’s play hockey!

Jääkiekkoterveisin

Warkis F-2010

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Jarkko Pakarinen
jarkko.pakarinen@shi-g.com / jarkko.pakarinen@gmail.com
Puh. 040 529 6534

 

Vastuuvalmentajat

Marko Luostarinen
marko.luostarinen@shi-g.com
Puh. 040 029 1536

Mikko Skinnari
mskinnari@yahoo.co.uk
Puh. 040 860 5978

Tomi Kainulainen
tomppakainulainen@gmail.com
Puh. 045 316 1286

Huoltajat

Jani Nyyssönen
Puh. 040 527 5301

Jussi Aartolahti
Puh. 044 568 8372

Henri Suhonen
Puh. 040 776 8992

Talous / rahastonhoito

Jarkko Pakarinen
jarkko.pakarinen@gmail.com
Puh. 040 529 6534

 

Kioskivastaava

Tiina Immonen
immosen.tiina@gmail.com
Puh. 040 860 5761

 

Some

Warkis F-10 Facebook

Ottelut

Yhteistyössä